Bani, educatie si viata buna

Cursuri online de dezvoltare financiara

Poti sa iti imaginezi cum ar fi daca nu ai avea credite si toti banii pe care ii dai pe rate sa ii folosesti pentru lucruri pe care le meriti?

Cursurile online de dezvoltare financiara te ajuta sa inveti ce trebuie sa faci pentru a ajunge la relaxarea financiara pe care o meriti.

Inveti despre bani si cum sa faci sa ai mai multi. Castigi timp cu ajutorul videoclipurilor pentru ca poti obtine mai multa informatie intr-un timp mai scurt. Poti urmari videoclipurile oricand vrei tu de pe orice device. Ai acces exclusiv la cele mai bune cursuri online de dezvoltare financiara. Si la cele mai bune resurse pe care sa le folosesti in functie de preferintele tale.

Cursurile contin lectii practice de educatie financiara corecta si completa, care te invata despre bani si conexiunea acestora cu toate lucrurile. Inca de la inceputul cursurilor, vei stii sa folosesti avantajele in favoarea ta si ce faci ca sa te feresti de dezavantaje.

"Formal education will make you a living. Self-education, will make you a fortune." Jim Rohn.

Am fost intotdeauna curios si pasionat de tot ceea ce tine de domeniul financiar. Am peste 10 ani de experienta in domeniul financiar. Am lucrat in companii de brokeraj internationale.

Am studiat oamenii care au facut averi, pentru ca sa invat secretul reusitei lor. L-am descoperit, si acum vreau sa te invat si pe tine aceste secrete. Nu doar ca sa ajungi la independenta financiara. Ba chiar sa poti sa cumperi lucrurile pe care stii ca le meriti.

In momentul de fata traiesc intr-o tara exotica. Si printre altele, am facut aceste cursuri online pentru a ii invata pe cei ca tine cum pot avea bani, educatie si o viata buna.

 

 

                                                                                             

 

Pentru o mai mare transparenta, pe langa informatiile obligatorii pe care trebuie sa le ofer pe site, am mai adaugat si altele care consider ca sunt utile si trebuie sa le stii.

Website-ul este securizat cu 256 bit SSL encryption. Aceasta securizare ofera confidentialitate si integritate datelor transferate.

Platile online pentru cursuri sunt procesate de EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL). Compania este certificata PCI-DSS Level 1 - Service Provider. Certificare ce este oferita companiilor care au cele mai ridicate standarde pentru protectia datelor cu caracter personal. Precum si protectia datelor pentru toate tranzactiile efectuate de utilizatori.

Totodata, procesatorul de plati online este certificat ISO/IEC 27001:2013 (Sistem de Management al Securitatii Informatiei) si SR EN ISO 9001:2015 (Sistem de Management al Calitatii).

In plus, compania respecta prevederile legislatiei europene referitoare la GDPR (General Data Protection Regulation).


Mai jos, poti sa iti alegi cursul care consideri ca este potrivit pentru tine. Iti recomand sa incepi cu cel de "educatie financiara corecta si completa" pentru ca acela este baza de la care trebuie sa pornesti.


Cursul online de educatie financiara contine lectii care dupa ce le inveti iti dai seama ca trebuia sa le fi invat in scoala sau de la familie. Sunt lectii de baza despre bani si cum sa ii folosesti cat mai eficient, indiferent de cati ai. Vei invata si care sunt optiunile de a face mai multi bani in functie de cunostiintele tale si de ce iti place sa faci.

Cursul online de tranzactionare la bursa contine lectii practice de cum sa investesti pe bursa romaneasca (BVB - bursa de valori bucuresti) si pe cele din strainatate (NYSE - Bursa de la New York, CME - Bursa de marfuri din Chicago, HKEX - Bursa din Hong Kong). Inveti cum sa tranzactionezi instrumente financiare simple si complexe. De la tranzactionarea de actiuni, optiuni pana la forex si cfd.

Cornel Ciobanu

Financial Engineer